Βιωματικό εργαστήρι "Βελτιώνω την Καθημερινότητά μου. Ο Δρόμος προς την Συναισθηματική Ευεξία» 23-24/11/2015

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήρι με στόχο τη την βελτίωση της καθημερινότητας και την αύξηση της ευεξίας των φοιτητών/τριών του Α.Π.Θ..

Σ'αυτό βιωματικό εργαστήρι, που θα ολοκληρωθεί σε δύο δίωρες συναντήσεις, θα δωθεί έμφαση σε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να νιώθει καλύτερα στην καθημερινότητα.

Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα εξοικειωθείτε με πρακτικές και αποτελεσματικές ασκήσεις γνωστικής-συμπεριφορικής θεραπείας που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας.

Στόχοι του εργαστήριου είναι να  μάθετε για τα αρνητικά συναισθήματά σας και την αποτελεσματική διαχείρισή τους.  Θα μπορέστε να αποκτήσετε επιδεξιότητες που θα σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας, όπως διαχείριση άγχους, καλλιέργεια θετικών σκέψεων, τεχνικές χαλάρωσης και βελτίωση ύπνου.  Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες αυτές θα μπορέστε να μειώστε τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνετε στην καθημερινότητά σας και να αυξήστε την συναισθηματική σας ευεξία και ποιότητα ζωής.

Εισηγήτρια:    Άλτα Πανέρα, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ., Α.Π.Θ.

Ημερομηνίες: Δευτέρα 23  και Τρίτη 24 Νοεμ., 11πμ-1μμ

Τόπος διεξαγωγής:    Αμφιθέατρο «Χριστοδούλου» Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. (είσοδος από τη λίμνη)

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: ΚΕ.ΣΥ.Ψ. Υ. 2310 992621

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι συμμετοχές για το βιωματικό εργαστήρι "Βελτιώνω την Καθημερινότητά μου.  Ο Δρόμος προς την Συναισθηματική Ευεξία» που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24/11/2015

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!